Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Προσφορά αλληλεγγύης και επιλογών

Το απόγευμα της Τετάρτης μέλη της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας πήγαν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια με σκοπό να παίξουν, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγήσουν τα μικρά προσφυγόπουλα. Ειδικοί και μη ασχολήθηκαν με 30 και πλέον παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στον χώρο που καθημερινά γίνονται ανάλογες δράσεις ζωγράφισαν, έπαιξαν, μίλησαν μαζί τους και έδωσαν ραντεβού για το Σάββατο το απόγευμα στις 5. Η ομάδα εθελοντών συγκροτούνταν από δάσκαλο, κοινωνιολόγους και ειδική παιδαγωγό, καθώς και εκπαιδευτικό της δευτεροβάθμιας αλλά και άλλους αλληλέγγυους. 

Είναι προφανές ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να γίνει μόνιμη, πιο μαζική και πρέπει να στηριχτεί και από άλλους εθελοντές. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχτούν στην προσπάθεια αυτή που τελεί στο πλαίσιο και στο ρόλο του Συντονιστικού Οργάνου του δήμου Αλεξάνδρειας για τους πρόσφυγες, μπορούν να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στα τηλέφωνα: 6972754402 Κώστας Θεοδωρίδης, 2333026077 Λένα Βοζίκη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Για την ενίσχυση των αθλητριών του συλλόγου ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ Βέροιας η συναυλία των αδελφών Τσαχουρίδη

 Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με έντονο κοινωνικό και αθλητικό χαρακτήρα διοργανώνει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΒΕΡΟΗ Βέροιας. Η συναυλία θα

Διαβάστε περισσότερα »

Το φαρμακείο Ελισάβετ Καλοκύρη γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας με μια μεγάλη επετειακή εκδήλωση

Έναν χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει το φαρμακείο Ελισάβετ Καλοκύρη στην Ελ. Βενιζέλου 28 Βέροια . Το γιορτάζει μαζί με τους πελάτες

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]