Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών για τους εργαζόμενους της ΕΤΑ

Σύσκεψη για το θέμα της μεταφοράς των εργαζομένων των δημοτικών επιχειρήσεων τουρισμού Νάουσας (ΕΤΑ) και Έδεσσας (“Καταρράκτες”) στους Δήμους ενόψει εκκαθάρισης των δυο δημοτικών επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο υπουργείο Εσωτερικών, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού κ. Μπαλάφα, των δημάρχων Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη και Έδεσσας, των ίδιων ή συνεργατών των βουλευτών Φρόσως Καρασαρλίδου και Πέλλας κ. Σηφάκη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη σύσκεψη τονίστηκε η ανάγκη αποκατάστασης των εργαζομένων ώστε να μη μείνουν στον δρόμο λόγω του κλεισίματος των δημοτικών επιχειρήσεων. Συμφωνήθηκε να υπάρξει ειδική νομοθετική ρύθμιση σε νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα συζητηθεί το προσεχές διάστημα στη Βουλή και στην οποία θα προβλέπεται η μεταφορά των εργαζομένων στους δήμους, ενώ για το θέμα της μισθοδοσίας τους ο υφυπουργός κ. Μπαλάφας δήλωσε ότι θα διερευνηθεί από το οικονομικό επιτελείο του υπουργείου η δυνατότητα εξεύρεσης ειδικής χρηματοδότησης από το κράτος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μήνυμα του Τάσου Μπαρτζώκα για την 114η επέτειο της Απελευθέρωσης της Νάουσας.

 Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής και Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Μπαρτζώκας, συμμετείχε

Διαβάστε περισσότερα »

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 114ης Επετείου της Απελευθέρωσης της Νάουσας από τον τουρκικό ζυγό

Με την αρμόζουσα επισημότητα και συγκίνηση πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2026 οι εκδηλώσεις για την 114η Επέτειο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]