Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

26χρονος από την Αλεξάνδρεια προκάλεσε τον θάνατο 76χρονου στην Καλαμαριά

Με την κατηγορία της θανατηφόρας βλάβης σε βάρος 76χρονου στον κοινόχρηστο χώρο οικοδομής όπου διέμενε στην Καλαμαριά τα ξημερώματα της Πέμπτης, συνελήφθη 26χρονος από την Αλεξάνδρεια το απόγευμα της ίδιας μέρας και εντός του αυτοφώρου σε περιοχή της Αλεξάνδρειας. Ο 26χρονος έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 76χρονο τον κτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι, με το θύμα να επιστρέφει μεν στο σπίτι του αλλά μετά λίγες ώρες να βρίσκεται νεκρός από οικείους του.

Όπως προέκυψε από τη νεκροψία, που πραγματοποίησε ο κ. ιατροδικαστής, ο θάνατος του 76χρονου, οφείλεται σε ενδοκράνια αιμορραγία αριστερού ημισφαιρίου, κακώσεις μαλακών μορίων κεφαλής, νεοδιεργασίες στελέχους, προμήκους και δεξιού επινεφριδίου, εξαιτίας των κτυπημάτων που του κατάφερε ο 26χρονος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]