Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κάλεσμα στον ιατρικό κόσμο να βρεθεί κοντά στους πρόσφυγες της Ημαθίας από τον Ιατρικό Σύλλογο

Τους γιατρούς που θέλουν να παράσχουν ιατρική βοήθεια στους πρόσφυγες οι οποίοι φιλοξενούνται στις Βαρβάρες και την Αλεξάνδρεια καλεί ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας με ανακοίνωσή του. Αναφέρει:

“Στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στη Βέροια και την Αλεξάνδρεια, αρκετοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας. Είναι ανθρωπιστική υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε όσοι και όσο μπορούμε. Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, μέσω του θεσμικού του ρόλου, οφείλει να συμμετάσχει επικουρικά προς τις Δημόσιες Δομές Υγείας, στην περίθαλψη των προσφύγων. Υπάρχει άμεση ανάγκη από τις ειδικότητες του: Παθολόγου, Παιδιάτρου, Γενικού Ιατρού και Γυναικολόγου (χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή συναδέλφων οποιασδήποτε ειδικότητας).

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ΙΣΗ ή στη συνάδελφο Νευρολόγο κα Βέλλιου Εύη (τηλ. 6977708862), η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό των εθελοντών συναδέλφων”.

 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2026: «Μετά τον έρωτα τι;», Το βιβλίο του ψυχοθεραπευτή Δρ. Γιώργου Γιαννούση, παρουσιάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

Το βιβλίο του ψυχολόγου-ψυχοθεραπευτή Δρ. Γιώργου Γιαννούση με τίτλο «Μετά τον έρωτα τι;», παρουσιάζεται από την Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]