Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

“Ανάβω ένα μπλε φως για τον αυτισμό – Ανάβω ένα μπλε φως για τη Μ.Α.μ.Α”

Η καμπάνια ‘´ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ’, είναι μια πρωτοβουλία  του Παγκόσμιου  Οργανισμού Autism Speaks που σκοπεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αυτισμό στις 2 Απριλίου με τις δράσεις ´Φορέστε μπλε´ και ¨Άναψε ένα μπλε φως για τον αυτισμό´.

Κτίρια και ιστορικά μνημεία όπως ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός ,το Empire State Building, ο Νότιος Πόλος ,ο Πύργος του Άιφελ ,οι Πυραμίδες της Αιγύπτου, φωτίζονται  μπλε ως ένδειξη συμπαράστασης    και ευαισθητοποίησης προς τα   άτομα με αυτισμό.

Στη καμπάνια αυτή συμμετέχει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας φωτίζοντας με μπλε φως τον ανακαινισμένο δεύτερο όροφο το βράδυ του Σαββάτου στις 2 Απριλίου δείχνοντας με αυτό το τον τρόπο την συμπαράστασή της στο νεοσύστατο σύλλογο Μ.Α.μ.Α -Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό .

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Απόφαση χορήγησης έγκρισης συμμετοχής πωλητών στην Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Δήμου Αλεξάνδρειας για το χρονικό διάστημα από 13 έως 17 Αυγούστου 2026

Εγκρίνει τη χορήγηση έγκρισης συμμετοχής στην Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Δήμου Αλεξάνδρειας για το χρονικό διάστημα από

Διαβάστε περισσότερα »

Μέτρα Πυροπροστασίας και Πρόληψης Δασικών Πυρκαγιών κατά την Αντιπυρική Περίοδο

Σε συνέχεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης σε επίπεδο Μακεδονίας – Θράκης, με τη συμμετοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]