Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αυτό το Σαββατοκύριακο κολυμπάμε στον Ναυτίλο

Δύο κολυμβητικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο ΝΑΥΤΙΛΟΣ. Το Σάββατο στις 5.00 το απόγευμα οι πύλες του κολυμβητηρίου ανοίγουν για δεύτερη φορά φέτος, προκειμένου να υποδεχτούμε νέους και παλιούς φίλους στο SWIMPARTYτης μικρής πισίνας.

Η εκδήλωση αφορά παιδιά ηλικίας 4 – 9+ ετών και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Την Κυριακή από τις 10.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί Φιλική Ημερίδα Ακαδημιών Κολύμβησης για αθλητές/τριες ηλικίας 6-10+ ετών, με τη συμμετοχή πέντε ομάδων. Εκτός από τον Ν.Α.Σ.Η., θα συμμετέχουν οι εξής σύλλογοι: Α.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ Θεσσαλονίκης, Κ.Ο. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Λαγκαδά, Ακαδημία Κολύμβησης Γιαννιτσών, Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την 1η θέση κατάκτησε ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WORLD ADCC  CHAMPIONSHIP NOGI JIU JITSU στη Κρακοβια

Τη 1η θέση κατάκτησε ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WORLD ADCC  CHAMPIONSHIP NOGI JIU JITSU στη Κρακοβια, Πολωνία αποδεικνύοντας ότι η

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]