Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες

«Μαύρη Τρίτη σήμερα για τις Βρυξέλλες, πόλη σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη από τα αποτρόπαια τρομοκρατικά χτυπήματα στο αεροδρόμιο και το μετρό της Βελγικής πρωτεύουσας που σκόρπισαν το θάνατο, τον τρόμο και τον πανικό. Είναι η δεύτερη πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Ευρώπη μετά από εκείνη στο θέατρο Μπατακλάν στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

Δυστυχώς η τρομοκρατία είναι μια ύπουλη απειλή για τις δημοκρατικές και ανοιχτές κοινωνίες του Δυτικού κόσμου, με απρόβλεπτες παρενέργειες.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε συγκλονισμένοι από τη νέα τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της Ευρώπης. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την ολόψυχη συμπαράστασή μας στον βελγικό λαό που δοκιμάζεται σε αυτές τις πραγματικά δύσκολες στιγμές».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]