Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το σημείο διανομής της επισιτιστικής επισκέφτηκε ο δήμαρχος Βέροιας

Τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΑΣ στο Μακροχώρι, σημείο όπου πραγματοποιείται από την Τρίτη 15 Μαρτίου διανομή τροφίμων και ειδών υγιεινής στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)», επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 18 Μαρτίου ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Θεόφιλο Κορωνά, διαπιστώνοντας την άριστη λειτουργία της διαδικασίας από τους υπαλλήλους του Δήμου Βέροιας και της Π.Ε. Ημαθίας. 

Όπως ενημερώθηκε ο Δήμαρχος από τους συντονιστές του προγράμματος, η διαδικασία καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας κύλησε ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον αριθμό των ωφελουμένων που τελικά εξυπηρετήθηκε να αγγίζει τα 1.400 άτομα από τους 1.800 περίπου συνολικά δικαιούχους του προγράμματος στον Δήμο Βέροιας.  

Στους ωφελούμενος μοιράστηκαν τρόφιμα, φρούτα (μήλα, ακτινίδια), χυμοί ροδάκινο, είδη καθαριότητας καθώς και είδη ατομικής υγιεινής ενώ τις προσεχείς εβδομάδες αναμένεται νέα διανομή βοήθειας προς τους δικαιούχους. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Καθορίστηκε το δίκτυο των αστικών και περιαστικών ΚΤΕΛ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα προχώρησε στον καθορισμό του δικτύου των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]