Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων μετατρέπεται το εγκαταλειμμένο στρατόπεδο ΄Φιλίππου΄ στην Αλεξάνδρεια

Συνάντηση εργασίας θα έχει σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης με εκπροσώπους του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να εξετάσουν το θέμα της δημιουργίας hot spot στην Αλεξάνδρεια, στο εγκαταλειμμένο στρατόπεδο “Φιλίππου” (δίπλα στο εργοστάσιο της VENUS).

Την απόφαση για τη δημιουργία του στην περιοχή γνωστοποίησε στον Δήμαρχο ο αρμόδιος υπουργός κ. Βίτσας και εντός των ημερών αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες ώστε το στρατόπεδο να μπορέσει να φιλοξενήσει περίπου 200 πρόσφυγες. “Θεωρούμε πως πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους και να συμπαρασταθούμε, αποβλέποντας πάντα και στη διατήρηση της ηρεμίας της τοπικής κοινωνίας” είπε μιλώντας στον “Λαό” για το θέμα, ο κ. Γκυρίνης, ο οποίος εξέφρασε τη θέση του αυτή και στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Σοφία Γκαγκούση

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Πρόγραμμα επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας

Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα επεμβάσεων προνυμφοκτονίας κουνουπιών σε ιδιωτικούς χώρους από τον ανάδοχο φορέα «ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]