Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Προσοχή με το πέταγμα των χαρταετών

Το πώς περνούν οι μέρες κι έρχεται και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας χαμπάρι δεν θα πάρουμε. Κι αν ο καιρός είναι καλός, τότε θα πάρουμε τους χαρταετούς και κατά το έθιμο θα πάμε να τους πετάξουμε. Ωστόσο και το πέταγμα θέλει την προσοχή του…Και αυτήν εφιστά ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας προκειμένου να αποφευχθούν κίνδυνοι ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.

Ο ΔΕΔΔΗΕ συνιστά λοιπόν να μην πετάμε το χαρταετό μας κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια, ωστόσο αν ο χαρταετός μπλεχτεί στα καλώδια, τότε μην επιχειρήσουμε να τον απελευθερώσουμε τραβώντας τον σπάγκο ή χρησιμοποιώντας άλλα αντικείμενα, ακόμη και ξύλινα και μην προσπαθήσουμε να αναρριχηθούμε πάνω σε ικριώματα ή στύλους διανομής ηλεκτρικού ρεύματος ή ηλεκτροφωτισμού, ούτε και σε σημεία που βρίσκονται κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια.

Σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστούμε βοήθεια ειδοποιούμε τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ ή επικοινωνούμε με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]