Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δημόσιος έπαινος και ευχαριστήριο

Είκοσι παιδιά από την 5η ομάδα προσκόπων Βέροιας με την αρχηγό της δ/δα Αθηνά Μπέκα και τους αρχηγούς του συστήματος κ.κ Αριστοτέλη Κύρκο και Αντώνιο Τσορμπατσιάν στις είκοσι επτά (27) Φλεβάρη 2016 ημέρα Σάββατο επισκέφτηκαν το Σύλλογο μας και ξεναγήθηκαν στα γραφεία και τους υπόλοιπους χώρους αυτού.

Ήρθαν φορτωμένα με τρόφιμα, που συγκέντρωσαν με πρωτοβουλία τους από διάφορα Σούπερ Μάρκετς και τα παρέδωσαν στην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεωργία Φωστηροπούλου παρουσία και μελών του.

Παιδιά η προσφορά σας πολυσήμαντη για εμάς, πανάξια του Δημόσιου επαίνου. Δεν ακουμπάει σε τίποτα που να είναι μικρό. Αφυπνίζει συνειδήσεις, εμπνέει νέους ανθρώπους, ενεργοποιεί αδρανείς πολίτες και ενισχύει την πίστη όλων μας, μελών και εθελοντών του Συλλόγου μας στο έργο, που επιτελούμε.

Αδυνατούμε να εκφράσουμε την συγκίνηση μας για το μήνυμα που εκπέμπεται από την πρωτοβουλία και προσφορά σας γενικά, σε πολλούς αποδέκτες, γι’ αυτό δεχθείτε εκτός από ένα αληθινό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την διδαχή σας και την ευχή, ταυτόσημη του στίχου «Πάντα ανοιχτά πάντα άγρυπνα τα μάτια της ψυχής σου»

Το Δ.Σ του «Συλλόγου Κοινωνικής παρέμβασης» «ΕΡΑΣΜΟΣ»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]