Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πρώτος ο Πανημαθιακός με 56 χρυσά, 39 ασημένια και 46 χάλκινα μετάλλια στο 3ο Κύπελλο ΄Αντωνίας Τσαμουρίδου΄

Σε ένα κατάμεστο Στάδιο με 475 αθλητές από όλη την Ελλάδα, ολοκληρώθηκε το 3ο Κύπελλο Αντωνίας Τσαμουρίδου στο ΕΑΚ του Μακροχωρίου. Ο Πανηπαθιακός και πάλι πρώτος με 56 χρυσά, 39 ασημένια και 46 χάλκινα μετάλλια δείχνοντας πως τίποτα δεν είναι τυχαίο σήμερα. Μεγάλη μορφή αυτής της επιτυχίας ο Ανδρέας Πανετσίδης αφού στον ρόλο του Κόουτς ήταν για μία ακόμη φορά μοναδικός.

 

Συγχαρητήρια σε όλους προπονητές, αθλητές, Δ.Σ. αλλά και γονείς. Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη, τον ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, την ΕΛΟΚ και όλους τους χορηγούς.

Ραντεβού του χρόνου!!!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο… Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Καβάλα

Στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Θεόδωρου Κοκκινίδη που βρίσκεται στα Κηπιά του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο… Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]