Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Βέροιας στη Βουλή και την Αθήνα

Τη Βουλή των Ελλήνων είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν οι μαθητές της Β΄ Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Βέροιας κατά την εκπαιδευτική εκδρομή τους που διεξήχθη στην Αθήνα από τις 6 ως τις 8/2 στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και του μαθήματος Πολιτική Παιδεία με διδάσκουσα την εκπαιδευτικό Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του σχολείου μας κα Τζήμα Συρμούλα. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη Βουλή, να μάθουν για την ιστορία του ιδρύματος και να ξεναγηθούν στην αίθουσα της Ολομέλειας και στην έκθεση της αίθουσας του Ελευθερίου Βενιζέλου. 

Παράλληλα ,κατά τη διάρκεια της εκδρομής , οι μαθητές επισκέφτηκαν το ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το Νομισματικό Μουσείο, τον Βράχο και το μουσείο της Ακρόπολης. Τους μαθητές συνόδευσαν ο υποδιευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Μπακόλας και οι καθηγητές κ. Βασίλειος Τερζάκης, κα Περιστέρα Τσιτσερδώνη και κα Συρμούλα Τζήμα. Η Δ/ντρια, οι συνοδοί καθηγητές και οι μαθητές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για την άψογη υποδοχή και συνεργασία προσδοκώντας σε παρόμοια εκπαιδευτικά προγράμματα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου Συναυλία – αφιέρωμα στον συνθέτη Μάνο Λοΐζο, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με το Σύνολο Αστικής Λαϊκής Μουσικής του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου «Προορισμός: Ταξίδι», από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ

Οι προβολές της δράσης «Προορισμός: Ταξίδι» του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 21.00, στη ΒΙΒΟΝ με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]