Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σημαιοφόρος η Αναστασία Μάντσιου του ΕΟΣ Νάουσας

Με μία πολύ όμορφη Τελετή Έναρξης, ξεκίνησαν στο Λιλεχάμερ, οι 2οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων που θα διαρκέσουν ως και την άλλη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στη νορβηγική πόλη. Αγώνες στους οποίου μετέχουν αθλητές και αθλήτριες 14-18 ετών από 71 χώρες.

Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που μπήκε στην Αρένα των Αλμάτων Lysgårdsbakkene, όπου έγινε η Τελετή Έναρξης παρουσία 17.000 ατόμων, με σημαιοφόρο την Αναστασία Μάντσιου του ΕΟΣ Νάουσας.

Η πρωταθλήτρια μας ήταν και η πρώτη αθλήτρια που αγωνίσθηκε από την Ελληνική ομάδα, στην υπέρ-γιγαντιαία κατάβαση (GB), όπου όμως η Αναστασία δεν μπόρεσε να τερματίσει, ενώ ακολουθεί η συμμετοχή της στο Αλπικό Σύνθετο.

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νικόλαος Τσουρέκας, αγωνιζόμενος στο καινούργιο αγώνισμα των Δρόμων Αντοχής, το XC Cross, τερματίζοντας 40ος με 3:36.17, ενώ ο Νικόλαος Μαυρίδης θα πάρει μέρος στα 7,5 χλμ. του Διάθλου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο… Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Καβάλα

Στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Θεόδωρου Κοκκινίδη που βρίσκεται στα Κηπιά του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο… Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]