Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η… μάχη της Κρήτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης!

Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν με τους Κρητικούς αγρότες να συγκρούονται με τα ΜΑΤ και να εκτυλίσσονται πρωτοφανείς σκηνές. Οι Κρητικοί που έφτασαν το πρωί με τρία πλοία στο λιμάνι του Πειραιά κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το οποίο όμως τελούσε υπό αστυνομικό κλοιό με τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου να μην βρίσκεται στο κτήριο. Οι αγρότες πέταξαν καπνογόνα, ντομάτες και πέτρες στο κτήριο και τις διμοιρίες των ΜΑΤ που το φρουρούσαν, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.  Είχαν προηγηθεί σουρεαλιστικές σκηνές  με τους αγρότες να κυνηγούν άντρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας.

 

Τρεις ομάδες διαδηλωτών είναι συγκεντρωμένοι σε τρία διαφορετικά σημεία. Εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας καθώς και εργαζόμενοι του υπουργείου. Ακολούθησαν διαβουλεύσεις μεταξύ αντιπροσωπειών των αγροτών και αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

 

Η αστυνομία προχώρησε σε 4 προσαγωγές ενώ έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές με σπασμένες τζαμαρίες και μάρμαρα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για το βαθμολόγιο στο Δημόσιο

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής από την αρμόδια Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης το κρίσιμο νομοσχέδιο του

Διαβάστε περισσότερα »

Υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας: 56, 21 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για σύγχρονο δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών

Στο Πρόγραμμα «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή» του ΕΣΠΑ 2021-2027, εντάσσεται το έργο «Ίδρυση, Ενίσχυση και Εμπλουτισμός Σχολικών Βιβλιοθηκών», συνολικού

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]