Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παρουσίαση βιβλίου Δημήτρη Στεφανάκη στη Νάουσα

Το βιβλιοπωλείο «Αλφάβητο» και οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ διοργανώνουν διάλεξη με αφορμή το βιβλίο του Δημήτρη Στεφανάκη «Πώς η λογοτεχνία σου αλλάζει τη ζωή» την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα Βέτλανς). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Τη συζήτηση συντονίζει ο Νίκος Βαρβέρης, Απόφοιτος Διεθνούς Εμπορίου-Οικονομολόγος. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Απόστολος Αποστόλου, δικηγόρος και αποσπάσματα θα διαβάσει η Αθηνά Ξανθίδου-Σιάτρη, ποιήτρια. Για τα οφέλη της λογοτεχνίας θα μιλήσει η φιλόλογος Ανθούλα Πέιου.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στο φουαγιέ με την Ορχήστρα Νέων του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας. Υπεύθυνη καθηγήτρια: Μαρίνα Γκοργκάτζε. Στο πιάνο συνοδεύει η Μαρία Πέτκου.

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]