Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

΄Αλληλεγγύη και αγάπη΄ από τους μαθητές του 7ου δημοτικού Νάουσας

Αντιπροσωπεία μαθητών του 7ου δημοτικού σχολείου Νάουσας, με τη διευθύντριά τους κ. Μαρία Πιτάκη, επισκέφτηκαν το ΥΦΑΔΙ, όπου πρόσφεραν ζεστά πλεκτά (κασκόλ, σκουφιά, γάντια κ.ά.) για τα προσφυγόπουλα. Αφού ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας και τις δραστηριότητες των μελών του ΥΦΑΔΙΟΥ, που, για 15 ολόκληρα χρόνια, χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση, είναι μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά του, συμφώνησαν να ξαναβρεθούν σύντομα για κοινές δράσεις.

Όλα τα πλεκτά που έγιναν στο ΥΦΑΔΙ και όσα συγκεντρώθηκαν, στάλθηκαν στην ομάδα «Πλέκουμε Αλληλεγγύη» της Θεσσαλονίκης, η οποία τα μοίρασε στην έξοδο της Ειδομένης, ζεσταίνοντας τα κορμάκια και τις ψυχούλες των παιδιών των προσφύγων, που φεύγουν στην παγωμένη κι αφιλόξενη βόρεια Ευρώπη.

Η δράση «Πλέκουμε Αλληλεγγύη» συνεχίζεται στο ΥΦΑΔΙ, περιμένοντας τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες ν’ ανταποκριθούν στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αγάπης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου: Έκθεση Φοιτητικής Έρευνας και Καινοτομίας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η πανεπιστημιακή έρευνα και η τεχνολογία του μέλλοντος, βγαίνουν από τα εργαστήρια και έρχονται για πρώτη φορά στην Αλεξάνδρεια, την

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]