Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Σύλλογος ΜαμΑ παρουσίασε το βιβλίο του Π. Δημητρόπουλου ΄Μαγεμένη ευχή΄

Το παιδικό βιβλίο “Μαγεμένη ευχή”’ του συγγραφέα Παναγιώτη Δημητρόπουλου παρουσιάστηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 23 Ιανουαρίου στον παιδότοπο  PUNCHINELLO της Βέροιας από τον  Σύλλογο ΜαμΑ (Μέριμνα ατόμων με αυτισμό). Για το βιβλίο μίλησαν η  Σχολική Σύμβουλος Νηπιαγωγών Ημαθίας  Έφη Γώτα και η συγγραφέας Σοφία Τσιάμη. Επίσης μίλησε και ο ίδιος ο συγγραφέας Παναγιώτης Δημητρόπουλος που ήρθε στη Βέροια γεμάτος εκπλήξεις και παιχνίδια για τα παιδιά.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των βιβλίων του θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στον Σύλλογο Γονέων του Ειδικού Σχολείου Βέροιας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου: Έκθεση Φοιτητικής Έρευνας και Καινοτομίας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η πανεπιστημιακή έρευνα και η τεχνολογία του μέλλοντος, βγαίνουν από τα εργαστήρια και έρχονται για πρώτη φορά στην Αλεξάνδρεια, την

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]