Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μια βασιλόποτα, ένα γλέντι και μια περήφανη πόλη

Γλέντι εκ των ενόντων στην τελετή κοπής βασιλόπιτας της πολιτιστικής εταιρείας Νάουσας και Περιοχής “Αριστοτέλης” το βράδυ της Παρασκευής. Το ιδιόκτητο Αριστοτελικό Πολιτιστικό Κέντρο Χρήστου Λαναρά (αρχοντικό Μούγγρη) γέμισε από τις προσφορές των μελών και των φίλων του συλλόγου σε φαγώσιμα και κρασί, με τη βραδιά να διανθίζεται με δύο μουσικούς (Ελένη και Απόστολο) αλλά και δεκάδες τραγουδιστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Νίκος Σπάρτσης.

Δεν παρέλειψε να κόψει κομμάτι για τον αείμνηστο δωρητή της εταιρείας Χριστόδουλο Λαναρά ο πρόεδρος Γιάννης Ευθυμιάδης, με τον παρόντα δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη να σημειώνει ότι η πόλη αλλάζει και σύντομα θα νιώθει περήφανη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου: Έκθεση Φοιτητικής Έρευνας και Καινοτομίας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η πανεπιστημιακή έρευνα και η τεχνολογία του μέλλοντος, βγαίνουν από τα εργαστήρια και έρχονται για πρώτη φορά στην Αλεξάνδρεια, την

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]