Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μια βασιλόποτα, ένα γλέντι και μια περήφανη πόλη

Γλέντι εκ των ενόντων στην τελετή κοπής βασιλόπιτας της πολιτιστικής εταιρείας Νάουσας και Περιοχής “Αριστοτέλης” το βράδυ της Παρασκευής. Το ιδιόκτητο Αριστοτελικό Πολιτιστικό Κέντρο Χρήστου Λαναρά (αρχοντικό Μούγγρη) γέμισε από τις προσφορές των μελών και των φίλων του συλλόγου σε φαγώσιμα και κρασί, με τη βραδιά να διανθίζεται με δύο μουσικούς (Ελένη και Απόστολο) αλλά και δεκάδες τραγουδιστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Νίκος Σπάρτσης.

Δεν παρέλειψε να κόψει κομμάτι για τον αείμνηστο δωρητή της εταιρείας Χριστόδουλο Λαναρά ο πρόεδρος Γιάννης Ευθυμιάδης, με τον παρόντα δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη να σημειώνει ότι η πόλη αλλάζει και σύντομα θα νιώθει περήφανη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Sidarta έρχεται στην Αλεξάνδρεια για την μεγάλη συναυλία του Καλοκαιριού την Τρίτη 18 Αυγούστου

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026, η Αλεξάνδρεια υποδέχεται έναν από τους πιο επιτυχημένους και επιδραστικούς καλλιτέχνες

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]