Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διατήρηση του τμήματος Πλατέος και σύσταση ομάδας Δέλτα στην Αλεξάνδρεια ζήτησε ο βουλευτής Χρήστος Αντωνίου

Συνάντηση με τον γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη είχε ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου, με αντικείμενο την προγραμματιζόμενη αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών στον Ν. Ημαθίας. Έγινε αναλυτική συζήτηση και ανάλυση των δεδομένων της περιοχής από πλευράς προβλημάτων τάξης και εγκληματικότητας. Ο κ. Αντωνίου ζήτησε να μην υπάρξουν συντμήσεις και καταργήσεις αστυνομικών τμημάτων και ιδιαίτερα τόνισε ότι πρέπει να διατηρηθεί το Α/Τ Πλατέος λόγω του σημαντικού ρόλου που έχει για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης τόνισε την ανάγκη σύστασης ομάδας ΔΕΛΤΑ στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας, η οποία κρίνεται απαραίτητη για την αποτροπή και τη μείωση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έδειξε κατανόηση για τα τεθέντα ζητήματα,και υποσχέθηκε να εισηγηθεί θετικά για την υλοποίηση τους.

Για το θέμα της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών τμημάτων οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από το Συμβούλιο Επιτελικού Σχεδιασμού.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Σέλι, στην Παναγιά τη Σελιώτισσα, τη Βλάχα, για τα Εννιάμερα της Παναγίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία τη Σελιώτισσα, στα Πριόνια

Διαβάστε περισσότερα »

Στην Παναγία τη Σελιώτισσα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τον εορτασμό των εννιάμερων της Θεοτόκου

Στην Παναγία τη Σελιώτισσα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τον εορτασμό των εννιάμερων της Θεοτόκου Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τα Εννιάμερα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]