Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φαντάροι γιατροί σε νησιά και ακριτικά Κέντρα Υγείας

Την δυνατότητα ενίσχυσης των αγροτικών ιατρείων και Κέντρων Υγείας με γιατρούς που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία δίνει σχετική διάταξη που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών, μέριμνας προσωπικού και άλλες διατάξεις. 

Έτσι ικανοποιείται το αίτημα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) για παράλληλη υπηρεσία των οπλιτών γιατρών με την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικό), το οποίο έχει κατατεθεί στα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Υγείας εδώ και περίπου πέντε μήνες και όπως λέει ο ΠΙΣ «με αυτό τον τρόπο θα καλυφθεί μέρος των αναγκών περίθαλψης των κατοίκων συγκεκριμένων περιοχών».

Μάλιστα, έχει ήδη σταλεί κατάλογος με Αγροτικά Ιατρεία και Κέντρα Υγείας, κυρίως ακριτικών νησιωτικών περιοχών, τα οποία δεν μπορούν να λειτουργήσουν ελλείψει ιατρικού προσωπικού, στα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Υγείας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]