Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στις 27 Ιανουαρίου στην “Εληά” Παρουσιάζεται το βιβλίο του Γ. Δάμτσιου “Μέχρι την τελευταία του ανάσα”

Την  Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 19.00, το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο και οι εκδόσεις Momentum σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Δάμτσιου «Μέχρι την τελευταία του ανάσα». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην  Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τουριστικού Περιπτέρου «Ελιά»  στη Βέροια. 

Ο Γιώργος Δάμτσιος, στην πρώτη του λογοτεχνική εμφάνιση, χτίζει με την πένα του ένα ατμοσφαιρικό, μεταφυσικό θρίλερ. Ταυτόχρονα, το βιβλίο αποτελεί ένα δυνατό ψυχογράφημα χαρακτήρων που συγκρούονται μεταξύ τους αναζητώντας απαντήσεις για τη ζωή, την αγάπη, και την ελευθερία ή όχι της ανθρώπινης βούλησης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Ζήσης Χ. Πατσίκας δημοσιογράφος και ο  Αλέκος Χατζηκώστας,  δημοσιογράφος – συγγραφέας και εκδότης της εφημερίδας «Η Άλλη Άποψη» της Ημαθίας.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο Νίκος Κουρουζίδης, φιλόλογος, ηθοποιός στη θεατρική ομάδα «Έκφραση» του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας.

Ο Γιώργος Δάμτσιος γεννήθηκε 1978 στη Νάουσα και εργάζεται στο Ελληνικό Δημόσιο από το 2000. Εκτός από τη συγγραφή, του αρέσει να διαβάζει μανιωδώς ενώ είναι λάτρης της Heavy Metal, του gaming και του αθλητισμού.

Διαμένει στη Νάουσα, μαζί με τη σύζυγό του Αναστασία και την κόρη τους.

 

 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το απόγευμα της Κυριακής, οι δράσεις του Family Festival, που αναβλήθηκαν λόγω της βροχής

Μετά την αναβολή, λόγω της βροχής, των απογευματινών δράσεων στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο του 3ου Veria Family Festival, ανακοινώνεται ότι οι

Διαβάστε περισσότερα »

Veria Family Festival: Αναβάλλονται λόγω βροχής οι απογευματινές δράσεις στο πάρκο Αγίων Αναργύρων

Η δυνατή μπόρα που ξέσπασε και συνεχίζεται στη Βέροια, οδηγεί στην αναβολή των υπαίθριων απογευματινών εκδηλώσεων στο πάρκο των Αγίων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]