Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παγκόσμιο συνέδριο για το κεράσι στις 4-8 Απριλίου στη Νάουσα

Το διάστημα 4-8 Απριλίου στον Κέντρο Τεκμηρίωσης Βιομηχανικής Κληρονομιάς «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα ‘Έρια’) θα διεξαχθεί παγκόσμιο συνέδριο με τίτλο «Αειφορική διαχείριση και παραγωγή υψηλής ποιότητας κερασιών».

 

Συμμετέχουν συνολικά 35 χώρες από Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Ωκεανία. (Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιθουανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Τουρκία, Αγγλία κ.ά.)

Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στα COST action της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή στην ευρωπαϊκή συνεργασία για την επιστήμη και την τεχνολογία, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012 και τελειώνει τον Απρίλιο του 2016, και έχει συντονιστή το ΙΝRA του Μπορντό.

 

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών και του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]