Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πλέκουν αλληλεγγύη και ζεστασιά για τα προσφυγόπουλα στο Υφάδι

Στο ΥΦΑΔΙ συνεχίζουν να πλέκουν αλληλεγγύη και ζεστασιά για τα προσφυγόπουλα, που φεύγοντας από την Ειδομένη, έχουν ν’ αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες, σε μια αφιλόξενη Ευρώπη.

Τα παιδιά του εργαστηρίου σάς περιμένουν καθημερινά να συνδράμετε στην προσπάθειά τους, φέρνοντας ζεστά παιδικά πλεκτά (μπλούζες, σκούφους, κασκόλ, γάντια) και παιχνίδια παιχνίδια. Επίσης, παραδίδονται μαθήματα πλεξίματος, κάθε Δευτέρα 11πμ με 1μμ και διατίθενται μαλλάκια για τις ζεστές δημιουργίες όσων θέλουν να βοηθήσουν πλέκοντας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου: Έκθεση Φοιτητικής Έρευνας και Καινοτομίας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η πανεπιστημιακή έρευνα και η τεχνολογία του μέλλοντος, βγαίνουν από τα εργαστήρια και έρχονται για πρώτη φορά στην Αλεξάνδρεια, την

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]