Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φεστιβάλ βλάχικης πίτας τον Φεβρουάριο στη Νάουσα

Την Κυριακή το πρωί ο Σύλλογος Βλάχων Νάουσας έκοψε τη βασιλόπιτά του, παρουσία της βουλευτή Φρόσως Καρασαρλίδου και του αντιδημάρχου πολιτισμού Δημήτρη Μάντσιου, που απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, καθώς και των μελών και φίλων του συλλόγου.

Η πρόεδρος Αρχοντούλα Τζιμουλίκου έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και αναφέρθηκε στα σχέδια του συλλόγου για το 2016, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν το φεστιβάλ της βλάχικης πίτας που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο στη Νάουσα.

Στη διάρκεια της γιορτής ο σύλλογος βράβευσε την Ελένη Μάνου για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το φλουρί της πίτας έπεσε στο μικρό χορευτικό τμήμα, ενώ από τα μέλη, τυχερή ήταν η κα Μαίρη Μπιτέρνα, που πήρε ως δώρο το “Εδεσματολόγιον των Βλάχων”, βιβλίο με βλάχικες συνταγές.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]