Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Οινοποιοί: Στο κρασί έχουμε μάστερ πλαν. Ούτε η χώρα έχει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ενδιαφέρον είχαν πολλές τοποθετήσεις στη διάρκεια της πρόσφατης σύσκεψης για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί, που έγινε στο δημαρχείο Νάουσας.

“Γίνεται απαγορευτικό προϊόν το κρασί με το μέτρο αυτό, που είναι μάλιστα δύσκολο να εφαρμοστεί λόγω αδυναμίας ελέγχου από τα τελωνεία” σημείωσε ο οινοποιός και δημοτικός σύμβουλος Δώρης Καρανάτσιος.

“Στη Νάουσα τρυγούμε φέτος και πουλάμε μετά από 3-4 χρόνια και μας ζητάτε φορολογία εδώ και τώρα;” αναρωτήθηκε ο οινοποιός κ. Φουντής.

“Δρέπουμε δάφνες στο εξωτερικό, με δικό μας μάστερ πλαν (ούτε η χώρα ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει) και το αξιοποιούμε με ένα προϊόν που έχει γίνει εθνικό κεφάλαιο”, ανέφερε οινοποιός από την Πέλλα.

“Ζητήματα υγείας λύνει το κρασί. Συμφέρει η θεραπεία μιας καρκινογένεσης ή η πρόληψη;” τόνισε ο συνεργάτης του Vaeni Γιάννης Πλιάτσικας. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]