Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

H μεγάλη ανατροπή στη Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης νέος πρόεδρος του κόμματος!

Καθαρή νίκη του Κυριάκου Μητστοτάκη δείχνει η δυναμική που διαμορφώνεται από τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών στη ΝΔ. Όσο ενσωματώνονται τμήματα από την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία, η εικόνα ξεκαθαρίζει υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Μητσοτάκης κερδίζει ακόμη και την Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, με πιο χαρακτηριστικό το εκλογικό κέντρο του Βελλίδειου και των Σερρών.

Οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη λένε ότι το αποτέλεσμα θα κλείσει από το 53%-47% μέχρι το 55%-45%. Η συμμετοχή πλησίασε τους 325.000 ψηφοφόρους, ξεπερνώντας το 80% του πρώτου γύρου.

Από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη έκαναν νωρίτερα λόγο για επικράτησή του με ποσοστό 53,2% έναντι 46,8% του κ. Μεϊμαράκη, ενώ, αντίθετα, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη μιλούσαν για νίκη του δικού τους υποψήφιου με ποσοστό 50,4% έναντι 49,6%, ρίχνοντας ωστόσο συνέχεια τις εκτιμήσεις τους και καταγράφοντας επίσης το ρεύμα νίκης του κ. Μητσοτάκη.

Με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων στο 52,7%, στις 21:00 ο κ. Μητσοτάκης είχε περάσει μπροστά με 50,2%, έναντι 49,8% του κ. Μεϊμαράκη, σηματοδοτώντας και επισήμως τη «στροφή» των αποτελεσμάτων.

Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη έκαναν λόγο για «καθαρή νίκη» του κ. Μητσοτάκη, με προβάδισμα ακόμα και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Κρήτη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δωρεά βιβλίων στον ΕΟΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη από τους Bookmarkers και τον Γρηγόρη Δημητριάδη

Βιβλία στο κέντρο βραχείας νοσηλείας του ΕΟΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη προσέφεραν οι Bookmarkers, η πρωτοβουλία του Γρηγόρη Δημητριάδη για τη φιλαναγνωσία.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]