Ο μικρός Βασίλης Ντουράκου ήταν ο τολμηρός που έπεσε στα νερά του σιντριβανιού της Νάουσας για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην πλατεία της πόλης. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας και πολύς κόσμος, με τη Φιλαρμονική να κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία της.

Υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας»
Στην υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 13.575.209,26







