Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χριστουγεννιάτικα φαγητά της Νάουσας και της Κροατίας στο 1ο γυμνάσιο

Στο πλαίσιο  του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «I, you, we Mediterranean Citizens» που υλοποιεί το 1ο γυμνάσιο Νάουσας, έξι μαθήτριες με τη συντονίστρια του προγράμματος κ. Ζιούζια Μαρία και τον διευθυντή του σχολείου κ. Βαρθολομαίο Ιωάννη, παρασκεύασαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα φαγητά της Νάουσας και της συνεργαζόμενης χώρας  Κροατίας. Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην κουζίνα του ξενοδοχείου «Εσπερίδες» με την καθοδήγηση του σεφ και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κ. Μάντσιου Δημήτρη.

Η παρουσίαση των φαγητών και των γλυκών των πέντε συνεργαζομένων χωρών στους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου έγινε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στον χώρο του σχολείου. Ακολούθησε γιορτή όπου μαθητές και καθηγητές δοκίμασαν τα φαγητά  που παρασκεύασαν οι μαθήτριες, αλλά και λιχουδιές και γλυκίσματα που ετοίμασαν οι γονείς των μαθητών μας για την εκδήλωση.

 

Την παρουσίαση των φαγητών αλλά και τις δραστηριότητες που προηγήθηκαν, τίμησαν με την παρουσία τους: ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μάντσιος, η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Ημαθίας κ. Μαυρίδου και η υπεύθυνη των Προγραμμάτων και Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας κ. Σκεντερίδου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου Συναυλία – αφιέρωμα στον συνθέτη Μάνο Λοΐζο, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με το Σύνολο Αστικής Λαϊκής Μουσικής του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου «Προορισμός: Ταξίδι», από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ

Οι προβολές της δράσης «Προορισμός: Ταξίδι» του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 21.00, στη ΒΙΒΟΝ με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]