Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Επίσημη ΄πρώτη΄ του νέου έτους με κάλαντα από το Δάσκιο στην περιφερειακή ενότητα

Με  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας, όπου προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμονας, υποδέχθηκε η Π.Ε. Ημαθίας το νέο έτος 2016.

Ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, που είχε στο πλευρό του τους περιφερειακούς συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, με την παρουσία του βουλευτή Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλου, του δημάρχου Βέροιας κ. Βοργιαζίδη, του διοικητή  της ΙΜΠ Υποστρατήγου κ. Νομικού, του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ. Τουλίκα, του διοικητή της ΠΥΒ Επιπυραγού κ. Κουβακά, του διοικητή της Σχολής Επιμόρφωσης ΕΛ.ΑΣ. Βορείου Ελλάδας, Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. Κούγκα, εκπροσώπων συλλόγων και οργανώσεων και πολιτών της Ημαθίας.

Το τυχερό κομμάτι της βασιλόπιτας που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμονας, έπεσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, με τον κ. Τουλίκα να λαμβάνει  ως δώρο μια δερματόδετη έκδοση της Π.Ε. Ημαθίας με τους πολιτιστικούς  θησαυρούς των Αιγών.

Τα πρωτοχρονιάτικα παραδοσιακά κάλαντα έψαλλε  στους παρευρισκόμενους ο σύλλογος «Δασκιωτών» Ημαθίας.

«Εύχομαι, με τις ευλογίες της εκκλησίας μας, η νέα χρονιά να φέρει προκοπή και ευημερία στην πατρίδα μας, τους Ημαθιώτες και όλους τους Έλληνες» ευχήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήλωση Δημάρχου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλες τις μαθήτριες και όλους τους

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]