Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης πρόεδρος της Ομάδας Σκέψης και Δράσης Βέροιας ΄Νέοι με Όραμα΄

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας Σκέψης και Δράσης Βέροιας «Νέοι με Όραμα». Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι πρώτες δράσεις, καθώς και η ιστοσελίδα της ομάδας. Παράλληλα, συνεχίζεται η εγγραφή νέων μελών. 

Πιο αναλυτικά η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος: Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κασάπης, Γραμματέας: Μαίρη Πατσιαβούρα, Αναπληρωτής Γραμματέας: Δημήτρης Γιαννόπουλος, Ταμίας: Γιώργος Γρηγοριάδης, Μέλη: Κωνσταντίνος Γαλλίκας & Νατάσα Τσατσανίδου. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δ.Σ. ή στο τηλ. 6948808995 & 6975980065 ή μέσω διαδικτύου (e-mail:neoimeorama@hotmail.com / facebook page «Νέοι με Όραμα»).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Δ.Ε.Υ.Α.: Οι Δ.Ε.Υ.Α. στην πρώτη γραμμή για το περιβάλλον, το νερό και την κλιματική ανθεκτικότητα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου, η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) που

Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Βέροιας: Πιλοτική εφαρμογή για την κατάρτιση του Τοπικού Σχεδίου Θέρμανσης και Ψύξης

Την πιλοτική εφαρμογή στον σχεδιασμό του Τοπικού Σχεδίου Θέρμανσης και Ψύξης σε δημοτικά και ιδιωτικά κτίρια προωθεί ο Δήμος Βέροιας,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]