Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εντυπωσιακός ο καρτσιούνος του Αρκοχωρίου

Όπως κάθε χρόνο το βράδυ της προπαραμονής άναψε ο καρτσιούνος στο Αρκοχώρι, στην πλατεία του χωριού, την ίδια ώρα που οι κάτοικοι έψαλλαν χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα.

Το έθιμο του καρτσιούνου καλά κρατεί στη Νάουσα, με κάποιες γειτονιές να απέχουν ωστόσο νέες παρέες να προστίθενται κάθε χρόνο. Γι’ αυτούς που δεν ξέρουν οι καρτσιούνοι είναι διάφορες μεγάλες φωτιές σε πολλά σημεία της πόλης από κορμούς δέντρων που συγκεντρώνουν οι παρέες με χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Μπράβο σε όλους γι’ αυτήν την προσπάθεια, που φαίνεται απλή αλλά δεν είναι.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου: Έκθεση Φοιτητικής Έρευνας και Καινοτομίας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η πανεπιστημιακή έρευνα και η τεχνολογία του μέλλοντος, βγαίνουν από τα εργαστήρια και έρχονται για πρώτη φορά στην Αλεξάνδρεια, την

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]