Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στο ΚΕΜΑΕΔ το «Ζαχαρένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό», που δημιούργησαν οι ζαχαροπλάστες της Ημαθίας, στα πλαίσια της «2ης Γιορτής Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής»

Στις 13 Δεκεμβρίου  πραγματοποιήθηκε  κλήρωση από την   Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Ημαθίας,  για την ανάδειξη του  φορέα κοινωνικής φροντίδας για παιδιά, ο οποίος θα  ήταν ο τυχερός  του «Ζαχαρένιου Χωριού» που δημιούργησαν οι ζαχαροπλάστες της Ημαθίας, στα πλαίσια της «2ης Γιορτής Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» που με επιτυχία διεξήχθη στο πάρκο «Ελιάς» Βέροιας, το τριήμερο 11 με 13 Δεκεμβρίου 2015.

 

Τυχερός φορέας αναδείχθηκε ο  «Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας», ο οποίος   μετά από απόφαση του Διοικητικού του συμβουλίου  δώρισε το «Ζαχαρένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στο Φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σύλλογο Φίλων Κέντρου Μέριμνας ατόμων ειδικών δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ) για να κοσμήσει τις γιορτινές μέρες τον χώρο τους. 

 

Η παράδοση του υπέροχου αυτού καλλιτεχνήματος έγινε από τα στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε, στις κυρίες του ΚΕΜΑΕΔ το πρωί της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]