Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εκλογές ΝΔ: «Πρόβα τζενεράλε» την Κυριακή υπό το φόβο νέου φιάσκου

Με τις μνήμες του εκλογικού φιάσκου της 22ας Νοεμβρίου να παραμένουν νωπές, η ΝΔ πραγματοποιεί αυτή την Κυριακή (13/12/2015) γενική δοκιμή στις τεχνικές λεπτομέρειες των εσωκομματικών εκλογών σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone, σε μια προσπάθεια να μην υπάρξουν άλλα παρατράγουδα και δυσχέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σχετική απόφαση έλαβε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος (ΚΕΦΕ) ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης παρέμβασης σε ενδεχόμενα λάθη που μπορεί να προκύψουν επί της διαδικασίας.

Ωστόσο, η σκιά της γαλάζιας εκλογικής τραγέλαφου έχει πέσει βαριά πάνω από τη Συγγρού, καθώς παραμένει στον «αέρα» η απόδοση των ευθυνών στην εταιρεία Infosolutions.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος άφησε, μάλιστα, αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το φιάσκο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δουλειά της ΚΕΦΕ να υπογράφει συμβάσεις και να κάνει διαγωνισμούς. Αποκλειστική ευθύνη έχει ο γενικός διευθυντής και ο πρόεδρος».

Ο κ. Παπαμιμίκος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Δικαιοσύνη απέρριψε το αίτημα της Ν.Δ. για προσωρινή διαταγή κατά της εταιρείας Infosolutions που απέτυχε να διεξαγάγει τις εκλογές. Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι αυτό ήταν αναμενόμενο.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]