Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αποστόλου για την υπόθεση Χατζηγάκη: Να μην ανησυχούν οι αγρότες. Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν καταλογισμοί

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε ανάκτηση από τους αγρότες των ενισχύσεων που δόθηκαν επί υπουργίας Χατζηγάκη το 2008 και 2009, έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις βοσκήσιμες γαίες στην Ολομέλεια της Βουλής.

 

Ο υπουργός εξήγησε ότι η σχετική τροπολογία για την ανάκτηση επιδοτήσεων ύψους 320 εκατ. ευρώ κατατέθηκε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία, ώστε η χώρα να μην είναι έκθετη στο Γενικό Δικαστήριο της Ε.Ε. και να μην υποχρεωθεί να πληρώσει τα 320 εκατ.

 

«Όσο είμαι εγώ στο υπουργείο δεν πρόκειται να γίνει η ανάκτηση», είπε ο κ. Αποστόλου και ζήτησε από τους αγρότες «να μην ανησυχούν, όσο υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» γιατί δεν θα γίνουν οι καταλογισμοί.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 22 διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ τον Ιούλιο

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) συνεχίζει τα Εργαστήρια Συμβουλευτικής και τον Ιούλιο, με στόχο να ενισχύσει τους πολίτες που αναζητούν

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]