Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Την Παρασκευή στη Βέροια η ΠΚΜ και η Π.Ε Ημαθίας παρουσίαζουν τα έργα ΕΣΠΑ στην Ημαθία

Εκδήλωση με θέμα «Ολοκλήρωση των έργων ΕΣΠΑ. Αποτελέσματα και ωφέλειες» πραγματοποιεί την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Ημαθίας η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για την ολοκλήρωση των έργων του ΕΣΠΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, για τα αποτελέσματά τους στην καθημερινότητα των πολιτών και την ωφέλεια που προκύπτει για την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.

«Ο Απόστολος Τζιτζικώστας απέδειξε στην πράξη ότι με  τη σκληρή δουλειά και τη μεθοδικότητα  που επέδειξε η Περιφέρειά μας είναι πρώτη σε απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ τα τελευταία χρόνια. Η εκδήλωση της Παρασκευής θα είναι η απαρχή της δραστηριοποίησης της τοπικής μας κοινωνίας, με επικεφαλής τους κοινωνικούς της εταίρους, το Επιμελητήριο, τους εμπορικούς και επαγγελματικούς συλλόγους, στον σχεδιασμό και τις στοχεύσεις της Περιφερειακής μας Ενότητας, στη νέα προγραμματική περίοδο του ΣΕΣ», τονίζει, σε δήλωση του ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Λογαριασμοί ρεύματος: «Φουσκωμένα» έρχονται τον Οκτώβριο τα πράσινα τιμολόγια, σε σχέση με τα μπλε

–Χρεώσεις και αυξήσεις, ανά πάροχο Μεγάλη διαφορά καταγράφεται στα τιμολόγια ρεύματος τον Οκτώβριο, κυρίως μεταξύ των πράσινων τιμολογίων που έχουν

Διαβάστε περισσότερα »

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής η στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας»

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ) παρέστη ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, υπογραμμίζοντας τη

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]