Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πρώτη νίκη με προσωρινή απόσυρση των φορολογικών μέτρων βλέπει η ΄Πρωτοβουλία Αγροτών΄

Ότι η κυβέρνηση ήδη έλαβε το μήνυμα και «ανακρούει πρύμναν» αποσύροντας, έστω και προσωρινά όπως φαίνεται, τα μέτρα για τη φορολόγηση των αγροτών, διακρίνει η Πρωτοβουλία Αγροτών σε ανακοίνωσή της. «Μια πρώτη μικρή νίκη διαφαίνεται», σχολιάζει, αναφερόμενη στις κινητοποιήσεις της εδώ και 35 ημέρες (εκδηλώσεις στους δρόμους, συλλαλητήρια, μπλόκα, με αποκορύφωμα το Παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα -το μεγαλύτερο ίσως όλων των εποχών, όπως εκτιμάται).

 

«Συνεχίζουμε να κρατάμε τη σημαία του αγώνα ψηλά.

 

Συνεχίζουμε να παλεύουμε και θα παλεύουμε μέχρι την τελική τους απόσυρση.     Συνεχίζουμε να παλεύουμε και τα άλλα ζητήματα που βάλαμε σαν προτεραιότητες με αιχμή το Ασφαλιστικό, το ζήτημα της ταυτότητας του Αγρότη, και όλα τα επί μέρους θέματα», συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι στο διάστημα που μεσολαβεί η «Πρωτοβουλία των Αγροτών» θα συνεχίσει τις επαφές της με τον αγροτικό κόσμο, την κοινωνία και την κυβέρνηση ώστε να γίνουν πλήρως κατανοητά τα δίκαια των Αγροτών. «Επαγρυπνούμε και δεν εφησυχάζουμε μέχρι την τελική νίκη», τονίζει κλείνοντας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Καθορίστηκε το δίκτυο των αστικών και περιαστικών ΚΤΕΛ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα προχώρησε στον καθορισμό του δικτύου των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]