Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εισιτήρια σε μαθητές σχολείων μοίρασαν παίκτες της Βέροιας

Σειρά επισκέψεων σε σχολεία της πόλης πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Υπό τον γενικό αρχηγό κ. Γιώτη Τσαλουχίδη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Στέλιος Μαραγκός, Θωμάς Ναζλίδης και Στέφανος Σιόντης βρέθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο και το 5ο Λύκειο Βέροιας, όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματά τους, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ μοίρασε δωρεάν εισιτήρια, σε μια πρώτη προσπάθεια για καθιέρωση μαθητικής κερκίδας στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Η ανταπόκριση ήταν πολύ θερμή και στον αγώνα με τον Ηρακλή θα φιλοξενηθούν στις κερκίδες του γηπέδου μας περισσότεροι από 50 μαθητές.

Οι επισκέψεις ποδοσφαιριστών σε σχολεία θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα. 

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές και τους συλλόγους  του 3ου Γυμνασίου και του 5ου Λυκείου για την άριστη συνεργασία.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]