Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φιλικό το Σάββατο στις 11 με την Κ-20 η Βέροια

Ομαλά και μέσα σε καλό κλίμα βοηθούντος και του πολύ καλού καιρού συνεχίζονται οι προπονήσεις των παικτών της Βέροιας και μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πάρουν και το ρεπό τους  Τα προβλήματα είναι γνωστά με τους Εντζεγκέλε Αμπτούν να έχουν επιστρέψει από την άδεια τους αλλά μαζί με τους Μαλόν και Λόπεζ έκαναν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Για το Σάββατο στις 11 το πρωί έχει προγραμματισθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της πρώτης ομάδας και της Κ-20 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Μάλιστα μετά την προπόνηση της Παρασκευής εκμεταλευόμενοι τον καλό καιρό και τη διακοπή του πρωταθλήματος, με πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ απόλαυσαν ένα μεσημεριανό μπάρμπεκιου στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Με την Ξάνθη η Κ-17 στον Αγ. Γεώργιο 

Μόνο η ομάδα Κ-17 της Βέροιας αγωνίζεται για το πρωτάθλημα υποδομής αφού το Σάββατο στις 11 το πρωί θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Ξάνθης στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]