Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συγκεντρώσεις με… ολίγη

Μπροστά στον μνημονιακό ανεμοστρόβιλο και σε σχέση με την δυσφορία του κόσμου, η συμμετοχή στις χθεσινές συγκεντρώσεις της Βέροιας μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί υποτυπώδης.

Παρά τα καλέσματα της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, στο Εργατικό Κέντρο μαζεύτηκαν τρεις κι ο κούκος και το διέλυσαν σχεδόν αμέσως, ενώ «χαλαρή» ήταν και η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, με μικρή συμμετοχή υπαλλήλων, εργαζομένων και πολιτών.

Πιο δυναμικό το ΠΑΜΕ, κατάφερε να μαζέψει τον κόσμο του και να κάνει μια σχετικά καλή πορεία στο κέντρο της Βέροιας. Τα καφέ όμως ήταν τίνγκα το μεσημέρι σε όλο το κέντρο και την «παραλία» της πόλης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Β. Κοτίδης στην λαϊκή Μακροχωρίου: «Χρέος της Πολιτείας η στήριξη των λαϊκών»

Ο βουλευτής Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Κοτίδης, επισκέφθηκε την Παρασκευή(10/7/2026) τη λαϊκή αγορά του Μακροχωρίου, όπου συνομίλησε με παραγωγούς

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]