Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μεγαλώνοντας παιδιά με αυτοεκτίμηση

Ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με το “Σύλλογο Πολυτέκνων Ημαθίας” και το “Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης” του Ιδρύματος Δημούλα διοργάνωσε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου ομιλία με θέμα “Μεγαλώνοντας παιδιά με υγιή αυτοεκτίμηση” στην αίθουσα εκδηλώσεων πολυχώρου πολιτισμού Βετλανς. Ομιλήτριες ήταν η ψυχολόγος Νατάσα Λογδανίδου και η κοινωνική λειτουργός Βασιλική Καραγιάννη οι οποίες πραγματεύτηκαν το εν λόγω θέμα και απάντησαν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων. 

Ο Δήμος Νάουσας σκοπεύει στο άμεσο μέλλον να διοργανώσει και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στον τομέα της Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης προκειμένου να εκπληρώνει κατά το μέτρο του δυνατού τους προβληματισμούς και την ανάγκη για γνώση των δημοτών του.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

6 – 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026 – Σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά, με 7 βραβευμένες ταινίες και συμβολικό εισιτήριο 2 ευρώ

Καλοκαίρι και το θερινό σινεμά γίνεται προορισμός για κινηματογραφικές αποδράσεις μέσα στην πόλη. Για πέμπτη χρονιά η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Sidarta έρχεται στην Αλεξάνδρεια για την μεγάλη συναυλία του Καλοκαιριού την Τρίτη 18 Αυγούστου

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026, η Αλεξάνδρεια υποδέχεται έναν από τους πιο επιτυχημένους και επιδραστικούς καλλιτέχνες

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]