Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Καρασαρλίδου: Θετική ανταπόκριση σε αίτημα των συνεταιριστικών οργανώσεων για το ΦΠΑ στις δαπάνες τους

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου συναντήθηκε την Τρίτη με τον διευθυντή του γραφείου του αν. υπουργού Οικονομικών κ. Π. Μελαχρινό, με σκοπό την προώθηση του αιτήματος των συνεταιριστικών οργανώσεων για μη καταλογισμό ΦΠΑ επί των δαπανών των εκκαθαρίσεων τους, αίροντας με τον τρόπο μια κατάφωρη αδικία σε βάρος των αγροτών μιας και η επιβολή του φόρου μετακυλιόταν στους αγρότες και οδηγούσε σε μείωση του εισοδήματός τους.

 

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας των Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας κ. Γιαννακάκης και ο πρόεδρος του ΑΣΝ κ. Ταμπακιάρης με στελέχη του συνεταιρισμού που τεκμηριωμένα ανέπτυξαν τα επιχειρήματα για την επίλυση του αιτήματός τους.

 

Ο κ. Μελαχρινός απάντησε ότι το υπουργείο αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα και εξετάζει το θέμα από τεχνικής πλευράς ώστε να δοθεί σύντομα λύση.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]