Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
2ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «Περί Πόντου» «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου» 26-28 Ιουνίου 2026 Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα – Ροδοχώρι Νάουσας

2ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «Περί Πόντου» «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου» 26-28 Ιουνίου 2026 Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα –

18 ΙΟΥΝΙΟΥ – 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026 Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

18 ΙΟΥΝΙΟΥ – 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026 Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

Έκθεση του Πειραματικού Εργαστηρίου Βεργίνας στην Λήμνο με την παρουσίαση της συλλογής του αείμνηστου Μάκη Βαρλάμη

Έκθεση του Πειραματικού Εργαστηρίου Βεργίνας στην Λήμνο με την παρουσίαση της συλλογής του αείμνηστου Μάκη Βαρλάμη

Η αρχαιοκαπηλία στο επίκεντρο: Σπουδαία επιστημονική εκδήλωση στη Βέροια για το βιβλίο της Μαρίας-Άννας Ιωσηφίδου

Η αρχαιοκαπηλία στο επίκεντρο: Σπουδαία επιστημονική εκδήλωση στη Βέροια για το βιβλίο της Μαρίας-Άννας Ιωσηφίδου

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στη Στέγη «ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ», από την  Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ, του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στη Στέγη «ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ», από την Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ, του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Την Τρίτη 16 Ιουνίου στο Δημαρχείο Βέροιας: Εκδήλωση – γιορτή για  εκπαιδευτική δράση:  «Τα παιδιά ομορφαίνουν την πόλη»

Την Τρίτη 16 Ιουνίου στο Δημαρχείο Βέροιας: Εκδήλωση – γιορτή για εκπαιδευτική δράση: «Τα παιδιά ομορφαίνουν την πόλη»

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στρώθηκε καταρχήν με γκαζόν

Αφού ισοπεδώθηκε με τις απαραίτητες εργασίες, το τμήμα του πάρκου Καρατάσου που παραδόθηκε από την Αρχαιολογία προς ανάπλαση (απέναντι από τους Αγ. Ανάργυρους) στρώθηκε με γκαζόν και διαμορφώθηκε ένα πλακόστρωτο μονοπάτι που συνδέει την Ανοίξεως με την Π. Μελά. Φανταζόμαστε ότι δεν ολοκληρώθηκε η ανάπλαση και ότι όλο και κάποιο δέντρο, λουλούδι ή παγκάκι θα μπει. Και κυρίως ότι θα στρωθεί και το υπόλοιπο του πεζοδρομίου προς τη γωνία της Μεγ. Αλεξάνδρου αφού ακόμα το κομμάτι αυτό έχει χώμα που γίνεται λάσπη και λίμνη με τις βροχές.

Και μια παρατήρηση: Από πότε υιοθετήθηκε ως χώρος πάρκιγκ το μεγάλο πεζοδρόμιο στην καμπύλη της γωνίας του πάρκου με την Μεγ. Αλεξάνδρου; Καθ’ ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην είναι παρκαρισμένο εκεί, αυτοκίνητο, δυσκολεύοντας την πρόσβαση αλλά και την υποτιθέμενη τάξη στην πόλη. Ας το δει η αρμόδια δημοτική αστυνομία (φωτό κάτω) εκτός και αν χρειάζεται να επεκταθούν μέχρι εκεί τα κολωνάκια.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας «παρών» στην βιβλιοπαρουσίαση της Μαρίας-Άννας Ιωσηφίδου

Την προηγούμενη Δευτέρα(08/6/2026) αρκετοί δικηγόροι έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση βιβλίου της συναδέλφου τους Μαρίας-Άννας Ιωσηφίδου, κόρη της επίσης δικηγόρου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]