Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κουτσογιάννης: Σε φάση ολοκλήρωσης η μελέτη του στεγασμένου πάρκινγκ 150 θέσεων στην παλιά Βέτλανς

Στη φάση της ολοκλήρωσης είναι η μελέτη του στεγασμένου πάρκινγκ 150 θέσεων στο παλιό κτιριακό συγκρότημα της Βέτλανς, έργο που θα χρηματοδοτηθεί από το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη στη δευτεριάτικη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το πάρκινγκ θα είναι διώροφο, ανταποδοτικό (με συμβολικό αντίτιμο), πρωτοπόρο, καινοτόμο και με μηδενική κατανάλωση ενέργειας. Απαντώντας στους συμβούλους που χαρακτήρισαν μη προτεραιότητα το έργο, ο δήμαρχος απάντησε ότι σύμφωνα με τους φορείς η ύπαρξη του πάρκινγκ είναι μια αναγκαιότητα.

 

 

Ο κ. Κουτσογιάννης συμπλήρωσε μάλιστα ότι στον τρίτο όροφο του κτιρίου προβλέπεται ανάπτυξη θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων νέας τεχνολογίας σε συνεργασία με Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και στόχο την ενίσχυση νέων ανθρώπων και επιχειρήσεων με νέο εξειδικευμένο προσωπικό, θέμα για το οποίο η ενημέρωση θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Πρόγραμμα επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας

Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα επεμβάσεων προνυμφοκτονίας κουνουπιών σε ιδιωτικούς χώρους από τον ανάδοχο φορέα «ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]