Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ολοήμερη διαπραγμάτευση κυβέρνησης – τρόικας σήμερα στην Αθήνα

Ολοήμερη θα είναι σήμερα, Τετάρτη, η διαπραγμάτευση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών, οι οποίοι θα μείνουν στην Αθήνα από σήμερα έως και την Παρασκευή, ενώ θα ανοίξει σχεδόν όλη η «βεντάλια» των ζητημάτων της συμφωνίας.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών, η πρώτη συνάντηση θα είναι στις 9 το πρωί, με τη συμμετοχή από ελληνικής πλευράς των υπουργών Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη. Αντικείμενο της συγκεκριμένης συνάντησης θα είναι ο συντονισμός για την εφαρμογή του προγράμματος.

Η δεύτερη συνάντηση ορίστηκε για τις 6 το απόγευμα. Σε αυτή θα λάβουν μέρος και οι υπουργοί αναπληρωτές Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και Τρύφων Αλεξιάδης. Αντικείμενο της απογευματινής συνάντησης θα είναι θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών (οικονομικές-δημοσιονομικές εξελίξεις, προϋπολογισμός 2016, φορολογία).

Οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών -Ντέκλαν Κοστέλο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ) και Ράσμους Ρίφερ (ΕΚΤ)- θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Aπό την ΠΚΜ και τον αντιπεριφερειάρχη Κ. Γιουτίκα Πρόταση τροποποίησης του νομοθετικού πλαισίου στους παράνομους μπαζότοπους, σε 5 συναρμόδια υπουργεία

-Εισηγείται αυτεπάγγελτους ελέγχους στην «πηγή», συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας, και δυνατότητα επιβολής προστίμων από τους Δήμους Στην αποσαφήνιση και συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα »

Με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ τα κρυπτονομίσματα – Πώς θα εντοπίζονται οι «μαϊμού» επενδυτές

Αυστηρότερο φοροελεγκτικό πλαίσιο για τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Με τις νέες

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]