Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μαθήματα προετοιμασίας για τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς ΄Θαλής΄ και ΄Υπατία΄ 2015

Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας των μαθητών Α΄ Γυμνασίου για τον διαγωνισμό «Υπατία» και Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου για τον διαγωνισμό Θαλής.

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 σε εξεταστικά κέντρα που θα οριστούν με απόφαση της Δ/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας.

Τα μαθήματα προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν:

Ι. Για τους μαθητές της περιοχής Αλεξάνδρειας στο 2ο Γυμνάσιο  Αλεξάνδρειας κάθε Σάββατο από τις 3 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου στις ώρες 09:00 – 11:00.

ΙΙ. Για τους μαθητές της περιοχής Νάουσας στο 1ο Γενικό Λύκειο Νάουσας κάθε Κυριακή από 4 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου στις ώρες 10:30 – 12:30. 

ΙΙΙ. Για τους μαθητές της περιοχής Βέροιας στο Μουσικό Γυμνάσιο κάθε Κυριακή από 4 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου στις ώρες 10:30 – 12:30.

 

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να διδάξουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη διαγωνισμών Χαρούλα Σαραφοπούλου ή να το δηλώσουν στη γραμματεία του παραρτήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι:

– Τα μαθήματα προετοιμασίας γίνονται δωρεάν για τους μαθητές και οι συνάδελφοι διδάσκουν αφιλοκερδώς. 

– Εξεταστέα ύλη για τους διαγωνισμούς «ΥΠΑΤΙΑ» και «ΘΑΛΗΣ» είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης για τα Μαθηματικά.

– Θεωρούμε σημαντικά βοηθήματα για τους μαθητές τα περιοδικά ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α΄ (Γυμνάσιο) και ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Β΄ (Λύκειο) και καλούμε τους μαθητές να τα προμηθευτούν. 

– Σημειώσεις για τους διαγωνισμούς υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ (http://www.hms.gr/competitions/home?q=node/614) ανά ενότητα.

 

Από τη Δ.Ε. της ΕΜΕ Ημαθίας

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]