Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΣΤΟ ΠΕΔΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – Ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες του Κέντρου Στήριξης κακοποιημένων γυναικών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του ιατρικού και διοικητικού προσωπικού ΠΕΔΥ Βεροίας από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου  Βέροιας.

Σκοπός της παρούσας ενέργειας ήταν η ενημέρωση των εργαζομένων/υπαλλήλων του ΠΕΔΥ Βέροιας σχετικά με τη λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Κέντρου, αλλά και η επισήμανση αναφορικά με θέματα γυναικείας κακοποίησης όπως ο κύκλος της βίας, οι λόγοι που καθιστούν μια γυναίκα να παραμένει σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον καθώς και τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το προφίλ του θύτη μιας βίαιης σχέσης .

Η ομιλία έληξε με την αναφορά στον νόμο 3500/2006 κατά της ενδοοικογενειακής βίας και πως μπορεί μια γυναίκα βασιζόμενη σ αυτόν να ξεφύγει από το κακοποιητικό περιβάλλον και να δράσει διεκδικώντας αυτά που τις αναλογούν και δικαιούται. 

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή και την προϊσταμένη του ΠΕΔΥ για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία.  

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]