Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σάββατο 10 Οκτωβρίου, – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Παρουσιάζεται το βιβλίο “Χωρίς αερόσακο” του συγγραφέα Γαβριήλ Αλεξάνδρου

  Ο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας και ο Κοι.Σ.Π.Ε. «ΔΕΣΜΟΣ» στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας,  Σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Χωρίς Αερόσακο” του συγγραφέα Γαβριήλ Αλεξάνδρου των εκδόσεων «Ιωλκός»  το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 18:30΄ το απόγευμα στο Κέντρο «Ελιά» (Πάρκο Ελιάς) της  Βέροιας.

   Παρουσιαστές της εκδήλωσης είναι  :

– Η συγγραφέας Εύα Παυλίδου

– Η  αναγνώστρια και blogger  Μαρία Φουσταλιεράκη

   Αποσπάσματα του βιβλίου διαβάζει η συγγραφέας – ποίητρια και μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης Λογοτεχνών Βόρειας Ελλάδας  Ελένη Βεζύρογλου.

   Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας  Γιώργος Σαλιάγκας και ο Πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. «ΔΕΣΜΟΣ»  Ηλίας Γραμματικόπουλος, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής.

  Στο κλείσιμο της εκδήλωσης θα ακουστούν τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο συγγραφέας . Στην κιθάρα ο Κωστής Χαλάτσης.

  Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διατεθούν στον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας.   

  Με την ευγενική χορηγία του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας .

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]