Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Μελίκη η εκδήλωση για την τρίτη ηλικία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Μελίκης, μουσικοχορευτική βραδιά αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, που είναι η 1η Οκτώβρη. Ο διοργανωτής της βραδιάς, Σύλλογος Γυναικών Μελίκης, προσέφερε πλούσια εδέσματα στους προσκεκλημένους, οι οποίοι γλέντησαν με την ψύχη τους αποδεικνύοντας πως η διασκέδαση δεν έχει ηλικία!

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης Σαρακατσιάνος Νίκος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης Ακριτίδης Αλέξανδρος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη συνεισφορά των ηλικιωμένων στον τόπο και τις οικογένειές τους, στη διατήρηση των ηθικών αξιών, στην εργατικότητα αλλά και την αλληλεγγύη που τους διέκρινε.

Στη μουσική και το τραγούδι ήταν, η Κατερίνα Σωτηρίου, ο Χρήστος Γανόπουλος και ο Δημήτρης Κύρτσος, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια των υπαλλήλων του Δήμου αλλά και του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την οικονομική, υλική και έμψυχη αρωγή της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]