Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Tα νέα του ΟΑΝ

O Όμιλος Αντισφαίρισης Νάουσας διοργάνωσε τουρνουά OPEN στα γήπεδα του  Ομίλου στον Αγ. Νικόλαο το διάστημα 14-26 Σεπτεμβρίου 2015.

Στο μονό αναδείχθηκε νικητής με 2-0 σετ ο Μπεσλίκας Νίκος που αντιμετώπισε στον τελικό τον Γιάννη Λίγγο, ενώ στο διπλό οι Φιλιππίδης Στέλιος & Πολατίδης Στάθης επικράτησαν με 2-1 σετ των Μπαλλή Σπύρου & Δεληχρήστου Χρήστου.

 

Το σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου 2015 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νάουσας συνδιοργανώνει με την Ακαδημία Αντισφαίρισης Νάουσας στο πλαίσιο του 2ου Ενωσιακού πρωταθλήματος τον αγώνα της Γ’ Ένωσης (Junior Ε3 αγόρια-κορίτσια 12-14-16 χρονών), ενώ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου πρόκειται να διοργανώσει τον εξ αναβολής αγώνα των μικρών αθλητών Κ-10.

 

 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο… Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Καβάλα

Στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Θεόδωρου Κοκκινίδη που βρίσκεται στα Κηπιά του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο… Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]